ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τατιάνα Κυτταρούδη

Συνεργάτης Δικηγόρος

Βιογραφικό:

Γεννημένη στην ακριτική Ορεστιάδα και με πάθος για τη Δικαιοσύνη και τη νομική επιστήμη από παιδική ηλικία, η Τατιάνα αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2020. Έκτοτε, εξειδικεύτηκε στο Δίκαιο Πληροφορικής και απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα “MSc in Law and Informatics” από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Φέτος, διευρύνει το γνωστικό της πεδίο στο Δίκαιο Ενέργειας, φοιτώντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “MSc in Energy Law, Business, Regulation and Policy” του Διεθνούς Πανεπιστήμιου με πλήρη Υποτροφία της Rhetor Law.

Έχει εμπειρία στο δημόσιο λόγο, την έρευνα και τη σύνθεση νομικών αναλύσεων, μέσα από τη συμμετοχή της σε πληθώρα νομικών και διπλωματικών διαγωνισμών, θερινών σχολείων και συνεδρίων. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον εντοπίζεται στη σύγκλιση Δικαίου και Τεχνολογίας και των σχετικών νομικών ζητημάτων, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, τα προσωπικά δεδομένα, το Dark Web και το ηλεκτρονικό έγκλημα. Εκτός του επαγγέλματος, αφιερώνει χρόνο στις ξένες γλώσσες, μιλώντας Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρώσικα και Αράβικα, τη λογοτεχνία και τη μουσική.

Είναι Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας από το 2022 και πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ.

Γλώσσες:
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Ισπανικά
  • Ρώσικα
  • Αράβικα
Τατιάνα Κυτταρούδη