ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ελισάβετ Γκλαβίνη

Συνεργάτης Δικηγόρος

Βιογραφικό:

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Ελισάβετ αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια». Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «άριστα». Έχει φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών των Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του ΑΠΘ και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Από τα σχολικά της χρόνια ασχολήθηκε με διεθνείς διαγωνισμούς προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών και με αγώνες ρητορικής. Στα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ρητορικού Ομίλου Νομικής ΑΠΘ, κέρδισε με την ομάδα της το πρώτο βραβείο σε Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορικών Διαπραγματεύσεων, προπόνησε ομάδες για τον Διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, οργάνωσε σεμινάρια για την Ευρωπαϊκή Ένωση Ελλήνων Νομικών, και έλαβε την πρώτη θέση με την ομάδα του Πανεπιστημίου της στον Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης για την Ποινική Δικαιοδοσία. Διατέλεσε επικεφαλής του τμήματος συγγραφής επιστημονικών άρθρων σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών του Διεθνούς Οργανισμού «Ex Curia International».

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως ασκούμενη Δικηγόρος στη Rhetor ήδη από το 2022 όπου σήμερα είναι Συνεργάτης Δικηγόρος. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Τομείς δραστηριότητας:
Γλώσσες:
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Ισπανικά
Ελισάβετ Γκλαβίνη