ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

RHETOR Law Firm

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η RHETOR Law Firm έχει θέσει τα κοινωνικά ζητήματα σε προτεραιότητα. Προσπαθεί να συμβάλει δημιουργικά στην ανάπτυξη μιας αλληλένδετης σχέσης μεταξύ της ίδιας και της κοινωνίας που δραστηριοποιείται. Από τις βασικές προτεραιότητες της αποτελεί μια υπεύθυνη αυτοδέσμευση για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης με όραμα μακροπρόθεσμης βιώσιμης ανάπτυξης. Με γνώμονα αυτό επιλέγει να προσφέρει, αθόρυβα, σε ιδρύματα και φορείς της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας με ενεργό κοινωνικό ρόλο και δραστηριότητα.


2016

  • Στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης ενισχύοντας το τραπέζι όσων έχουν πληγεί οικονομικά και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσής τους.

2017

  • Υποστήριξε το έργο του Συλλόγου Συνδρόμου Down, που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κοινωνικό περιβάλλον ίσων ευκαιριών διαβίωσης και συμμετοχής σε όλους τους πολίτες.

2018

  • Κινητοποιήθηκε άμεσα αποστέλλοντας στο ΚΕΕΛΠΝΟ ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα στο Μάτι Αττικής που ήταν απαραίτητα για να καλύψουν τις ανάγκες των πυρόπληκτων.
  • Ακόμη ένα «στήριγμα» της κοινωνίας μας στον τομέα της υγείας, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Αντηρίδα», σκοπός του οποίου είναι η στήριξη των λειτουργιών και αναγκών του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, των ασθενών καθώς και των εργαζομένων του.

2019

  • Η Δικηγορική εταιρία RHETOR και οι ιδρυτές της επέλεξαν να στηρίξουν το «Άσυλο του Παιδιού» αντιλαμβανόμενοι τις κοινωνικές κι οικονομικές συνθήκες θεωρώντας καθήκον τους να βελτιώνουν την κοινωνία στην οποία ζουν και εργάζονται όχι μονάχα μέσω των νομικών υπηρεσιών. Η Παιδική Εστία του Ιδρύματος σήμερα, δέχεται και διαπαιδαγωγεί περισσότερα από 600 παιδιά ενώ το παιδαγωγικό πρόγραμμά αναπτύσσεται γύρω από τον βασικό κορμό της εκπαίδευσης του Υπουργείου, εμπλουτίζοντας ωστόσο παραγωγικά και δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες των μαθητών με επιπρόσθετες ασχολίες.

2020 

  • Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, η Rhetor Law Firm συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης, προσφέροντας δύο υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.