ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Rhetor Law Firm

Ελάτε στην ομάδα μας

Δεσμευόμαστε στην αποτελεσματικότητα και στηρίζουμε την επιτυχία μας στη δυναμική των ανθρώπων μας, την εταιρική κουλτούρα και την καινοτόμο διάχυση γνώσης.

Αναζητούμε υψηλού επιπέδου και ταλαντούχους επαγγελματίες με ήθος και αξίες που θα συμβάλλουν στη διαρκή βελτιστοποίηση των νομικών υπηρεσιών της εταιρίας μας προς τους πελάτες.

Έχετε 2 πολύ καλούς λόγους για να έρθετε στην ομάδα της RHETOR Law Firm!

Η κουλτούρα μας

Η εταιρική μας κουλτούρα πηγάζει από τη βασική μας αρχή ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και ότι οι άνθρωποι μας είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, οι οποίοι φροντίζουν, με τη σειρά τους, τους πελάτες μας! Γι’ αυτό εξασφαλίζουμε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με πρότυπες υποδομές και κτιριακές εγκαταστάσεις, στο οποίο όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες αισθάνονται ότι ανήκουν.

Έχουμε όραμα και το μοιραζόμαστε, χαράζουμε αποστολή και τη βαδίζουμε μαζί με τους ανθρώπους μας και έχουμε σχέδιο που υλοποιείται, γι΄ αυτό και νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό που έχουμε χτίσει και μεγαλώνει με πυλώνες τους ανθρώπους και τις εταιρικές μας αξίες.

Αναγνώριση & Επιβράβευση

Η εταιρία μας προσφέρει ανταγωνιστικές αμοιβές και προγράμματα παροχών που ανταμείβουν την απόδοση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, αναγνωρίζουν τον ζήλο, το πάθος, την αφοσίωση και δέσμευση στο αποτέλεσμα. Διασφαλίζουν τη δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοκρατία, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως είναι ο ρόλος, το επίπεδο, η εμπειρία, οι ικανότητες και η συνεισφορά σας.

Η διαδικασία αναγνώρισης & επιβράβευσης είναι δομημένη και βασισμένη σε αντικειμενικά κριτήρια, έτσι ώστε να βελτιώνει την ατομική και ομαδική προσπάθεια.

  • Ιδιωτική ασφάλιση Υγείας και Ζωής
  • Προνομιακή χρήση εταιρικού κινητού
  • Bonus Scheme
  • Ταξίδια Κινήτρων
  • Οικονομική ενίσχυση για σημαντικά γεγονότα όπως γάμος, έκτακτη ανάγκη
  • Εκπτώσεις και ειδικές προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα από συνεργαζόμενους προμηθευτές