ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γεωργία Μυλωνά

Συνεργάτης Δικηγόρος

Βιογραφικό:

Γεννημένη στην Πάτρα, η Γεωργία αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Δημόσιο Δίκαιο από το Α.Π.Θ, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Φορολογικό Δίκαιο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Σ.Ο.Ε) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Masters of Business Administration (M.B.A) από το Πανεπιστήμιο του Leicester (U.K).

Έχει εργαστεί ως Νομικός Σύμβουλος σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους Ομίλους Επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Ευρώπη – Η.Π.Α), οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς της ενέργειας, των τιτλοποιήσεων απαιτήσεων, της εξαγοράς χαρτοφυλακίων, των καταναλωτικών αγαθών, των επιχειρήσεων logistics κ.α.

Στον τομέα του Φορολογικού Δικαίου, η Γεωργία έχει αναλάβει Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, τόσο σε δικαστηριακό και όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Στον τομέα της ενέργειας και του Δικαίου Περιβάλλοντος, η Γεωργία συμβουλεύει εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε ζητήματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης και άλλα ζητήματα αναφορικά με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου, η Γεωργία ειδικεύεται στην συγγραφή και διαπραγμάτευση κάθε είδους εμπορικών συμβάσεων και στην συμβουλευτική που συνεπάγονται οι συμβάσεις αυτές.

Είναι δικηγόρος στον Αρειο Παγο, μέλος του Δ.Σ.Α, μέλος του Chartered Management Institute (U.K) και μέλος του Association of MBAs.

Τέλος, έχει παρακολουθήσει πλήθος νομικών συνεδρίων και σεμιναρίων.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Ελληνικά

Γεωργία Μυλωνά