ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ιωάννης Στόφας

Συνεργάτης Δικηγόρος

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Αρσακείου Κλασικού Λυκείου Ψυχικού με άριστα, ο Γιάννης, αφού ολοκλήρωσε ευδοκίμως τις προπτυχιακές σπουδές του στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), απέκτησε από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου Master of Laws (LL.M.) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και από το Πανεπιστήμιο ESADE της Βαρκελώνης Master of Laws (LL.M.) στο Δίκαιο του Διαδικτύου & Διανοητική Ιδιοκτησία, καθώς επίσης και Δίπλωμα Skills & Μanagement for Lawyers.

Έχει ως κύριο αντικείμενο ενασχόλησής του το Αστικό Δίκαιο, με ιδιαίτερη εμπειρία σε υποθέσεις που άπτονται του Δικαίου Ακινήτων και του Κτηματολογίου. Εξειδικεύεται, επίσης, σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), έχοντας λάβει τη σχετική Πιστοποίηση (Certified DPO).

Διαθέτει, ταυτόχρονα, σημαντική δικαστηριακή εμπειρία, με πλήθος παραστάσεων στα Αστικά Δικαστήρια.

Είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2009 και από το 2016 μέλος των επίσημα αναγνωρισμένων δικηγόρων της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Γλώσσες:
  • Αγγλικά 
  • Γαλλικά 
  • Ισπανικά 
Ιωάννης Στόφας