ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

“Συνηγορούμε για το Καλό”: Η Rhetor Law Firm στο πλευρό των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Θερμαϊκού!

21 Δεκεμβρίου 2022

H Rhetor Law Firm συνεχίζει την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης “Συνηγορούμε για το Καλό”, πραγματοποιώντας μια πολύτιμη δωρεά στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θερμαϊκού για την κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών.

Οι άνθρωποι της Rhetor, παρέδωσαν αυτοπροσώπως τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει λογισμικό εναλλακτικής επικοινωνίας Grid 3, ψηφιακό μουσικό όργανο EyeHarp που το χειρίζεται κανείς με τις κινήσεις των ματιών ή του κεφαλιού, ειδική κάμερα εντοπισμού βλέμματος, προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο και ποντίκι, καθώς και εξοπλισμό πλαστικοποίησης, σπιραλοποίησης και μαχαίρι κοπής χαρτιού.

Οι ιδρυτές της Rhetor, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκτός από την διευκόλυνση της μαθησιακής διαδικασίας, μέσω της δωρεάς τους δίνουν την δυνατότητα σε πολλούς μαθητές να καλλιεργήσουν την δημιουργικότητά τους. Για ακόμα μια φορά, η Rhetor θέτει σε προτεραιότητα την παροχή ίσων ευκαιριών απέναντι στη γνώση και την εκπαίδευση. Με αισιοδοξία και δύναμη η Rhetor βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας!