ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

Συνηγορούμε για το Καλό: Η Rhetor Law Firm στηρίζει το έργο του 63ου Δημοτικού Σχολείου Ξηροκρήνης.

10 Απριλίου 2023

H Rhetor Law Firm, πιστή στην αποστολή για την παροχή ίσων ευκαιριών στη γνώση και την εκπαίδευση, συνεχίζει την κοινωνική της δράση και βρίσκεται στο πλευρό σχολείων και μαθητών, υποστηρίζοντας το έργο και το όραμά τους!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Συνηγορούμε για το Καλό», και σε συνέχεια της δωρεάς των Χριστουγέννων στο Ειδικό Σχολείο Θερμαϊκού, η Rhetor Law Firm προσέφερε υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο 63ο Δημοτικό Σχολείο Ξηροκρήνης. 

Το πολυπολιτισμικό δημοτικό σχολείο της Ξηροκρήνης αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό για τα παιδιά που προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα και μαθησιακά περιβάλλοντα, καθώς επίσης και χώρες. Οι άνθρωποι της Rhetor παρουσία των ιδρυτών της Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου, επισκέφτηκαν το σχολείο ενόψει των γιορτών του Πάσχα και παρέδωσαν τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει λάπτοπ, προτζέκτορα, καθώς και εκπαιδευτικό LEGO σετ ρομποτικής. Η προσφορά της Rhetor συμβάλλει στην πραγματοποίηση δραστηριοτήτων για την ομαλή προσαρμογή των μαθητών με έμφαση στην αποδοχή της διαφορετικότητας, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ μαθητών-μαθητριών. 

Οι ιδρυτές της Rhetor, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, μέσω της δωρεάς των πολύτιμων μέσων επικοινωνίας και εκμάθησης για τους μαθητές του 63ο Δημοτικού Σχολείου Ξηροκρήνης, συμβάλλουν δημιουργικά και έμπρακτα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον γνώσης και ανάπτυξης με ίσες ευκαιρίες για όλους. 

Δίπλα στα παιδιά, δίπλα στη γνώση. Όλοι μαζί συνηγορούμε για το καλό τους.