ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

“Rhetor’s Scholarship”: Η Rhetor επενδύει στη γνώση & επιβραβεύει την αριστεία!

17 Ιουνίου 2022

Η Δικηγορική Εταιρεία Rhetor εγκαινιάζει το πρόγραμμα υποτροφιών “Rhetor’s Scholarship”, παρέχοντας 3 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα υποτροφιών ‘’Rhetor’s Scholarship’’, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, η Rhetor προάγει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την αφοσίωση και την προσήλωση των φοιτητών στην επιστήμη τους, καλύπτοντας το κόστος του μεταπτυχιακού προγράμματος με τη μορφή μερικής ή ολικής κάλυψης των διδάκτρων.

Το “Rhetor’s Scholarship” εκφράζει στο έπακρο το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας, Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών προς τους νέους, συνεχίζοντας τη διαχρονική δράση τους στις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης.

Η Rhetor βρίσκεται στο πλευρό των μεταπτυχιακών φοιτητών στην εκκίνηση της νέας ακαδημαϊκής διαδρομής τους, στηρίζοντας τους στόχους και το όραμά τους. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των υποψηφίων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακαδημαϊκή επίδοση, την εκπαιδευτική εξέλιξη και τις μελλοντικές επιδιώξεις των υποψηφίων.

Επενδύοντας στη γνώση, την εκπαίδευση και τα νέα μυαλά, η Rhetor συμβάλλει έμπρακτα στην εξέλιξη της κοινωνίας, αλλά και της Νομικής Επιστήμης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο website της Rhetor Law Firm: https://www.rhetor.gr/rhetor-s-scholarship-analytiki-445

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα νέα της κατηγορίας