ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Rhetor’s Scholarship: H πρώτη πλήρης υποτροφία είναι γεγονός!

18 Νοεμβρίου 2022

Η παροχή της 1ης πλήρους υποτροφίας στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών “Rhetor’s Scholarship” είναι γεγονός. Η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και σύμφωνα με όλους τους όρους της προκήρυξης, προσφέροντας σε μια υποψήφια τη δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεχίσει την ακαδημαϊκή της καριέρα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Η πρώτη υπότροφος του Rhetor Scholarship ξεκινά το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα με τίτλο “Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και Ενεργειακή Πολιτική”, εξελίσσοντας το πάθος της για τη νομική επιστήμη, τις γνώσεις, αλλά και την εκπαίδευσή της. H Rhetor σε αυτή τη νέα ακαδημαϊκή διαδρομή βρίσκεται στο πλευρό της, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και την αφοσίωση της.

Οι ιδρυτές της Rhetor, Δημήτρης Ζάχος & Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές τους για καλή σταδιοδρομία στην πρώτη Rhetor’s Scholar! Επενδύοντας στη γνώση, την εκπαίδευση και τα νέα μυαλά, η Rhetor συμβάλλει στην εξέλιξη της Νομικής Επιστήμης.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα νέα της κατηγορίας