ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Rhetor’s Scholarship 2022: Ολοκλήρωση προγράμματος με ακόμα 2 πλήρεις υποτροφίες!

16 Ιανουαρίου 2023

Την ολοκλήρωση του προγράμματος υποτροφιών “Rhetor’s Scholarship” σηματοδότησε η παροχή των 2 τελευταίων υποτροφιών σε μεταπτυχιακές φοιτήτριες της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι νέες Rhetor’s Scholars είναι γεγονός!

Η Rhetor Law Firm, έδωσε την δυνατότητα σε δύο ακόμα υποψήφιες να εξελίξουν την ακαδημαϊκή τους καριέρα, καλύπτοντας το κόστος των σπουδών τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα «European Business and Economic Law» και «Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική Επιστήμη» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μέσω του νέου προγράμματος υποτροφιών “Rhetor’s Scholarship’’, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, η Rhetor επενδύει στη γνώση και εκφράζει την έμπρακτη υποστήριξή της στους νέους Νομικούς, επιβραβεύοντας τη στοχοπροσήλωση, το όραμα και το πάθος για την επιστήμη τους.

Το “Rhetor’s Scholarship” εγκαινιάστηκε νωρίτερα το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, με την παροχή της 1ης υποτροφίας σε φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος «Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και Ενεργειακή Πολιτική» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οι ιδρυτές της Rhetor Law Firm, Δημήτρης Ζάχος & Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στις νέες Rhetor’s Scholars!