ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

RHETOR Law Firm: Στη νέα πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης Συνηγορούμε για το Καλό!

11 Απριλίου 2022

Η RHETOR Law Firm και οι ιδρυτές της, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, θέτουν με συνέπεια τα κοινωνικά ζητήματα σε προτεραιότητα. Από την ίδρυσή της αναπτύσσει μια αλληλένδετη σχέσης μεταξύ της ίδιας και της κοινωνίας που δραστηριοποιείται, με έμφαση στην προσφορά και την αλληλεγγύη. Με γνώμονα τον ενεργό κοινωνικό της ρόλο επιλέγει να προσφέρει έμπρακτα σε ιδρύματα και φορείς της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αλλά και σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η RHETOR, συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, εγκαινιάζει τη θεσμική δράση “Συνηγορούμε για το Καλό”, όπου συλλέγει και προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας το τραπέζι όσων έχουν πληγεί οικονομικά και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσής τους. Η ανάγκη αυτή σήμερα είναι μεγάλη. Είναι σημαντική. Ακόμα και για τα πιο απλά ή τα πιο μικρά.

Η εκκίνηση της νέας δράσης της RHETOR Law Firm, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος, παρουσία των συνεργατών και ιδρυτών της εταιρείας. Για ακόμα μια φορά, σύσσωμη η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου και τη στήριξη των συμπολιτών μας.

Η νέα πρωτοβουλία “Συνηγορούμε για το Καλό” εντάσσεται στο συλλογικό κύκλο δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της. Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης, υποστήριξης και προσφοράς για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά και για όλους τους φορείς με το δικό τους ξεχωριστό κοινωνικό έργο, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εταιρικού DNA της RHETOR.

img-2629-d9WGt.jpg
img-2644-Vk3KA.jpg
img-2649-lJg9D.jpg

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα νέα της κατηγορίας