ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

Πρωτοβουλία Rhetor - Μεγαλώνουμε Μαζί

29 Φεβρουαρίου 2024

H Rhetor Law Firm στηρίζει την ελληνική οικογένεια, δίνοντας κίνητρα στους εργαζόμενους της.

Η στήριξη της ελληνικής οικογένειας ξεκινά από το δικό μας σπίτι. Οι ιδρυτές της Rhetor Law Firm, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των συνεργατών τους να αποκτήσουν παιδιά και υποστηρίζουν στην πράξη τους νέους γονείς.

Το δημογραφικό αποτελεί ένα ζωτικό πρόβλημα ακόμα και για την επιβίωση του έθνους. Ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά, από 800.000 έως και 2,5 εκατ. άτομα τα επόμενα 25 χρόνια. Δυστυχώς, εδώ και 12 χρόνια ο πληθυσμός της Ελλάδος μειώνεται κάθε έτος διαδοχικά. Και για να αντιμετωπιστεί, πέρα από τον κρατικό σχεδιασμό, χρειάζεται να υπάρξουν και ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Η δράση Rhetor – Μεγαλώνουμε Μαζί αποτελεί την έμπρακτη στήριξη προς τους συνεργάτες μας και φιλοδοξεί να αφήσει ένα σαφές αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Μια παρακαταθήκη γι’ αυτήν και για τις επόμενες γενιές. Με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές μας και με πλήρη επίγνωση του κοινωνικού ρόλου της Rhetor, συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικά τον άνθρωπο και την οικογένεια.

Στο πλαίσιο αυτό σε όλους τους νέους γονείς που εργάζονται στην εταιρεία, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, προσφέρουμε:

· Επιπλέον 1 μισθό με την γέννηση του 1ου παιδιού

· Επιπλέον 2 μισθούς με την γέννηση του 2ου παιδιού

· Επιπλέον 3 μισθούς με την γέννηση του 3ου παιδιού

· Δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του