ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

Η Rhetor προσφέρει 300 πασχαλινά καλάθια στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Θ. Άγιος Παύλος

29 Απριλίου 2021

Η Δικηγορική εταιρεία Rhetor και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, εν όψει των ημερών του Πάσχα εκφράζουν ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος” για το ανεκτίμητο έργο που επιδεικνύει καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Μετά την παραχώρηση 2 υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ τον Δεκέμβριο του 2020, η Rhetor Law Firm συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, προσφέροντας πασχαλινά καλάθια σε όλο το προσωπικό του Αγίου Παύλου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Η παράδοση των ευχαριστήριων καλαθιών πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στον χώρο του νοσοκομείου, παρουσία των στελεχών της εταιρείας και της διοίκησης του Αγίου Παύλου.

Η πρωτοβουλία της Rhetor αποτελεί μια συμβολική κίνηση με μεγάλη σημασία, καθώς η εταιρεία επιλέγει να βρίσκεται διαχρονικά και έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που σε κρίσιμες περιόδους, όπως αυτή της πανδημίας, βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή με επιμονή στο καθήκον. Και αυτές τις ημέρες, η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά είναι καθήκον όλων.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα νέα της κατηγορίας