ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Νέα

Ανδρέας Παπαμιμίκος: “H διασφάλιση της ποιότητας στις υπηρεσίες και τις παροχές μας δεν είναι μια συμβατική υποχρέωση, αλλά κινητήριος δύναμη”.

30 Οκτωβρίου 2020

Η συνεχής εξέλιξη και η απρόσκοπτη πρόοδος είναι τα δύο στεγανά του σύγχρονου επιχειρείν. Το όραμα είναι πηγή έμπνευσης, ωστόσο η σωστή διαχείριση και οργάνωση μιας εταιρείας είναι ο οδηγός της επιτυχίας. Για εμένα προσωπικά, αλλά και για όλους τους ανθρώπους της Rhetor Law Firm, η διασφάλιση της ποιότητας στις υπηρεσίες και τις παροχές μας δεν είναι μια συμβατική υποχρέωση, αλλά κινητήριος δύναμη. 

Όλοι εμείς, όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουμε τη Rhetor, εξελισσόμαστε βασιζόμενοι σε ένα σύνολο αξιών που διατρέχει όλες τις νομικές λειτουργίες συλλήβδην. Η εξειδίκευση, η αφοσίωση και η πολυετής εμπειρία κάνουν όλους εμάς μαζί, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, ενεργούς πυλώνες της εταιρείας. Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας και ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά για καινοτομία, ανάληψη πρωτοβουλιών και ενεργή συμμετοχή.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εταιρείας, ενεργούμε τηρώντας πιστά τους κανόνες δεοντολογίας, αφομοιώνοντας τα διεθνή νομικά πρόσωπα και διασφαλίζοντας την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Η Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 για Παροχή Νομικών Υπηρεσιών, που έλαβε η Rhetor, κατατάσσει την εταιρεία μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων νομικών εταιρειών σε πανελλαδικό επίπεδο. Η εν λόγω πιστοποίηση επικυρώνει την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των νομικών μας υπηρεσιών και επισφραγίζει τη φιλοσοφία που διέπει την εταιρική μας κουλτούρα και την κοινή μας αποστολή.

Πιστεύω στην υψηλή σημασία της εταιρικής δομής και οργάνωσης στην εξασφάλιση του αδιαπραγμάτευτα ποιοτικού αποτελέσματος. Τόσο προσωπικά, όσο και συλλογικά παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή κορυφαίων νομικών υπηρεσιών στους εντολείς μας και συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία.Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα νέα της κατηγορίας