ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πάττυ Κουτμερίδου

Εξωτερική Συνεργάτης Δικηγόρος

Βιογραφικό:

Η Πάττυ Κουτμερίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ήδη από την περίοδο των σπουδών της είχε επιλέξει τον τομέα εξειδίκευσης της, αυτόν του Διοικητικού και ιδίως του Φορολογικού Δικαίου, κάνοντας προπτυχιακή άσκηση στο Νομικό Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια άσκηση στο γραφείο καθηγητή Φορολογικού Δικαίου. 

Με το πέρας της περιόδου άσκησης της, ρίχτηκε αμέσως στο στίβο της ενεργής και μάχιμης δικηγορίας και ηγήθηκε του δικού της δικηγορικού γραφείου. Με το ήθος, την συνέπεια, την ευσυνειδησία και κυρίως την αρτιότητα των γνώσεων της κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να την εμπιστευτούν πλήθος φυσικών και νομικών προσώπων, αναθέτοντας σε αυτή την νομική τους κάλυψη και εκπροσώπηση εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών. 

Σήμερα, έπειτα από δέκα χρόνια συνεχούς άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος και επάγρυπνης ενημέρωσης των νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων, η κυρία Κουτμερίδου είναι νομική σύμβουλος διαφόρων νομικών προσώπων, διατηρεί συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τον ΟΑΕΕ ήδη ΕΦΚΑ. 

Πλέον ανήκει στο συνεργαζόμενο δυναμικό της δικηγορικής εταιρίας Rhetor, ηγούμενη της ομάδας για την υπαγωγή νομικών και φυσικών προσώπων με πτωχευτική ικανότητα στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Τομείς δραστηριότητας:
Γλώσσες:
  • Ελληνικά
  • Aγγλικά
Πάττυ Κουτμερίδου