ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Rhetor Law Firm

Όμιλος Εταιριών

Η συνεργασία είναι η δύναμή μας

Η συνεργασία είναι η δύναμή μας. Η δικηγορική Εταιρία RHETOR LAW FIRM είναι μέλος του Ομίλου Εταιριών RHETOR. Εκμεταλλευόμενοι αυτή τη μοναδική συνέργεια καθώς και τις άριστες γνώσεις των συνεργατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σημαντικά οφέλη στους πελάτες μας.

artboard-2-at-4x-1-FgqDI.png

Η εταιρία VILLAinGR Real Estate προσφέρει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Πάγια θέση μας είναι η υπεύθυνη στάση απέναντι στους πελάτες, τόσο σε όσους έχουν εμπιστευτεί την ιδιοκτησία τους στα έμπειρα χέρια των στελεχών μας όσο κα σε αυτούς που προσδοκούν την επίλυση του στεγαστικού τους προβλήματος ή βρίσκονται στη διαδικασία εξεύρεσης του πλέον κατάλληλου ακινήτου για την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Με επαγγελματισμό, ήθος, επιμονή και σχολαστική αναζήτηση προσφέρουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο ιδανικές επενδυτικές προτάσεις.

Σκοπός της VILLAinGR είναι να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τις σχέσεις της με συναδέλφους ή εταιρείες του χώρου θέτοντας ως βάση την ισοτιμία και την εντιμότητα.

Με εξειδίκευση στην αγορά ακινήτων αλλά και στην ολοκληρωμένη διαχείριση τους, κατατάσσεται στις πλέον ανερχόμενες κτηματομεσιτικές εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Με τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες προσβλέπει στην ταχύτερη και αξιόπιστη πώληση η εκμίσθωση του εκάστοτε ακινήτου στην καλύτερη δυνατή τιμή. Έχοντας γνώση των συνθηκών της πραγματικής αγοράς και αναλύοντας διεξοδικά τον ανταγωνισμό αποβλέπει στην σωστότερη εκτίμηση των ακινήτων, δίνοντας έντιμες συμβουλές και στον αγοραστή αλλά και στον πωλητή.

Η VILLAinGR συνεχίζει να παραμένει δίπλα στον πελάτη της και μετά την διαδικασία της αγοραπωλησίας έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

artboard-3-at-4x-1-K8f50.png
Η MAESTRO Accounting & Finance παρέχει λογιστική κάλυψη στους πελάτες της, χωρίς οι ίδιοι να έχουν την παραμικρή ανησυχία για την εξέλιξη της επένδυσής τους.